Ervaringen

Ik heb al van alles geprobeerd

Toen ik aan het eind van mijn menstruatieperiode zat gebruikte ik een paar jaar Promensil® en dat beviel goed. Nu ik ruim 4 jaar verder ben zonder menstruatie, heb ik me door iedereen laten adviseren en verschillende middelen uitgeprobeerd maar niets hielp. Ik ben nu weer ruim een week terug bij de Promensil® en ik hoop dat dit product weer gaat werken zoals tijdens eerdere ervaring. Ik eet ook erg gezond, alles biologisch veel groenten en fruit, minstens 2 maal per week vis, weinig tot geen vlees. veel volkorenproducten, geen suiker, 2 eieren per week, geen chocolade en zo kan ik nog wel even doorgaan. Misschien zit het tussen mijn oren dat Promensil® helpt, maar dan hebben mijn oren de juiste keus gemaakt.

An (52 jaar)

Sinds ik Promensil gebruik slaap ik een stuk rustiger en heb ik minder opvliegers

Gestart met Promensil® omdat er een ‘Niet goed, geld terug’ garantie was. Ik vind het namelijk best prijzig, maar wilde het toch proberen op advies van de drogist. Ik gebruik Promensil® Extra Sterk nu 3 maanden en mijn overgangsverschijnselen (vooral opvliegers en een beroerde nachtrust) zijn een stuk minder geworden. Ik blijf Promensil® gebruiken en ik hoop dat mijn klachten nog minder worden en misschien wel helemaal verdwijnen.

Wil (55 jaar)

Hormoonpillen van de drogist werkten niet, Promensil wel

Ik zit al enige tijd in de overgang en heb verschillende pillen van de drogist gebruikt. Ik ben ook wel eens bij de huisarts geweest maar ik wilde geen hormoonpillen gebruiken. Toen heb ik verschillende middelen van de drogist gebruikt die eigenlijk niet hielpen. Een vriendin vertelde over Promensil® (zij had het weer op advies van een overgangsconsulenten in het ziekenhuis) en ik dacht die probeer ik ook maar. Met resultaat, ik ben zo goed als verlost van mijn overgangsverschijnselen, op een enkele opvlieger na.

Marja (48 jaar)

Ik was klaar met de hormoonpillen en wilde een natuurlijk alternatief voor mijn opvliegers

Mijn overgangsverschijnselen bestaan voornamelijk uit opvliegers overdag, maar ook ’s nachts. Ik werd er ’s nachts ook echt wakker van, om gek van te worden. Ik ben naar de huisarts geweest en een tijdlang heb ik een geneesmiddel gebruikt op basis van hormonen. Niet echt mijn ding al die extra hormonen. Deze medicijnen voor overgangsverschijnselen werkten op zich wel, alleen slik ik daarnaast nog heftige medicijnen voor mijn depressie. Daar voelde ik me niet prettig bij en ben op zoek gegaan naar een alternatief. Een natuurlijk middel die me zou helpen de opvliegers onder controle te krijgen. Een vriendin van mij attendeerde me op Promensil. Ik ben gestart met de Promensil Original, maar doordat mijn hormoonhuishouding zodanig van slag was, ben ik na twee maanden overgestapt op de Promensil Extra Sterk. De Promensil Extra Sterk bevalt mij erg goed en deze blijft ik gebruiken. Ik heb nu nog maar een enkele keer last van opvliegers overdag. Voorheen waren dat er tientallen. Ook het nachtelijk transpireren, die mij voorheen nog wakker hielden, zijn aanzienlijk verminderd. Alleen soms bij het in slaap vallen nog. Wat een verademing dat ik ’s Nachts weer vrij ben van het nachtzweten en kan lekker doorslapen. De overgang en de opvliegers waar ik last van had beïnvloeden mijn leven nu helemaal niet meer!

Claudia (46 jaar)