Overgangsverschijnselen? Promensil® Menopauze helpt!

Promensil® Menopauze is een gepatenteerde rode klaver formule en ondersteunt bij overgangsverschijnselen zoals:

    • Opvliegers
    • Nachtelijk transpireren
    • Stemmingswisselingen
    • Neerslachtige gevoelens 

 

 

 

 

Promensil® Menopauze is een natuurlijk voedingssupplement met rode klaver, 1 tablet bevat 40mg of 80mg (Extra Sterk) isoflavonen en heeft een gunstige invloed op overgangsverschijnselen zoals opvliegers, nachtelijk transpireren en stemmingswisselingen. De kwaliteit is wetenschappelijk onderzocht en de formule is gepatenteerd en gestandaardiseerd op verschillende soorten isoflavonen. Promensil® Menopauze is ook goed voor hart- en bloedvaten en sterke botten.

 

 Bij de start van de overgang: Promensil® Menopauze Extra Sterk

sterk teaser.jpg

 

 

Als start dosering aan het begin van de overgang, wanneer overgangsverschijnselen vaak het zwaarst zijn. Met isoflavonen uit rode klaver (80mg isoflavonen).

 

 

 Tijdens de overgang: Promensil® Menopauze Original

PROMENSIL 40mg-30 TABLETTEN B DEF.jpg

 

 

 


Als onderhoudsdosering tijdens de overgang. Het helpt overgangsverschijnselen onder controle te houden en behoud sterke botten en een gezond cholesterol gehalte. Met isoflavonen uit rode klaver (40mg isoflavonen).

   

 

 Na de overgang: Promensil® Post Menopauze

Promensil Post links klein.jpg

 

 

Na de overgang ondersteunt Promensil® Post Menopauze met isoflavonen uit rode klaver (40mg isoflavonen), calcium en vitamine D3 het behoud van sterkte botten en is goed voor hart- en bloedvaten.

 

    

 

Promensil® Cooling Spray

Promensil Cooling Spray

 

 

Promensil Cooling Spray zorgt voor een snelle afname van opvliegers en nachtelijk zweten veroorzaakt door de overgang. Deze klinisch geteste koelspray haalt de warmte uit de huid, waardoor de huidtemperatuur en roodheid snel en effectief worden verminderd.

 

koop-online.PNG

Waar te koop?
Zoek uw Promensil® Menopauze verkooppunt
Bekijk
Heeft u een vraag?
Laat het ons weten