Gezocht: Testers voor de Promensil Cooling Spray!

Een plotselinge golf van warmte in je bovenlichaam, dat zich uit in zweetsporen die je verrassen. Je voelt een warme gloed opkomen en begint te blozen, terwijl daar geen aanleiding voor is. Een intense warmte stijgt van je borst naar je nek en uiteindelijk naar jouw hoofd. Maar maak je geen zorgen, dit is volkomen normaal en wel erg vervelend. Dergelijke symptomen kunnen dertig seconden tot enkele minuten aanhouden.

Opvliegers zijn extreem onvoorspelbaar, gelukkig zijn er oplossingen. Een van de dingen die je kunt doen is gebruik maken van een speciale spray die de hitte uit je huid haalt. Een spray zoals Promensil Cooling Spray.

Testers gezocht

Word jij gek van je opvliegers? Meld je dan aan voor ons testpanel! Aan jou, als lid van ons testpanel, wordt gevraagd de Promensil Cooling Spray, ter waarde van €19,95 te testen en jouw bevindingen (kunnen, anoniem, worden gedeeld met andere lezers) aan ons terug te koppelen.

Vul hier je gegevens in om mee te doen met ons testpanel:

Testpanel inzendingen worden voor een bepaalde periode bewaard voor het verlenen van service aan klanten. Meer informatie over ons privacy, cookiebeleid en disclaimer vind je hier »

Promensil Cooling Spray - Verkoelende spray bij opvliegers en nachtelijk zweten veroorzaakt door de overgang