Opvliegers? Vlieg op!

Promensil met rode klaver-bij overgangsverschijnselen in de overgang

Meer dan 95% van de vrouwen in de overgang ervaart de ongemakken van opvliegers. Voor Promensil, een natuurlijk voedingssupplement op basis van rode klaver, testen 50 vrouwen in de overgang het nieuwste product tegen opvliegers en nachtelijk zweten; Promensil Cooling Spray. Bij ruim de helft van de vrouwen verminderde de opvliegers direct. Naast opvliegers werden ongemakken zoals nachtelijk transpireren en gewichtstoename genoemd.

De kracht van rode klaver ontdekt

Promensil Cooling Spray - testpanel

Promensil Cooling Spray werd gedurende 2 weken getest door 50 vrouwen met overgangsklachten. 56% geeft aan direct minder opvliegers te hebben ervaren bij het gebruik van Promensil Cooling Spray. Nog eens 53% geeft aan dat nachtelijk zweten een stuk verminderd is tijdens de testperiode. Bijna driekwart van de vrouwen gebruikt de Promensil Cooling Spray 1-5 keer per dag en dan voornamelijk ‘s nachts (61,7%). Het decolleté en hals/nekgebied zijn de meest gesprayde plekken.  75% Raadt Promensil Cooling Spray aan en 65% is van plan om Promensil Cooling Spray te blijven gebruiken. De testers gaven Promensil Cooling Spray een mooie 7.

Bewezen kwaliteit

De kwaliteit van Promensil is internationaal wetenschappelijk onderzocht en de formule is gepatenteerd en gestandaardiseerd op maar liefst 4 belangrijke isoflavonen. Isoflavonen zijn plantaardige proteïnen (eiwitten) die een vergelijkbare werking hebben met het vrouwelijke geslachtshormoon oestrogeen. Voedingssupplementen met isoflavonen worden daarom veelal gebruikt voor vrouwen in de overgang die te maken krijgen met overgangsverschijnselen zoals opvliegers, nachtelijk zweten en stemmingswisselingen. Bijkomend voordeel; Promensil is ook goed voor hart en bloedvaten en sterke botten.

De overgang te lijf met Etos

70% Van onze testers geeft aan dat een overgangsproduct zoals Promensil bij de drogist verkrijgbaar zou moeten zijn. Goed nieuws! Per april vind je Promensil in de schappen van Etos. Ben je net in de overgang, dan kan je het beste starten met Promensil Extra Sterk tabletten (80mg isoflavonen). Voor de momenten dat je direct verlichting zoekt, bijvoorbeeld bij een onverwachte opvlieger, is er Promensil Cooling Spray. De Cooling Spray laat de hitte direct uit de huid verdwijnen. De Cooling Spray kan makkelijk meegenomen worden bijvoorbeeld in je handtas en vergeet hem ook niet op je nachtkastje te zetten als directe hulp bij nachtelijk transpireren.

Promensil, rode klaver

Het assortiment van Promensil is zorgvuldig ontwikkeld om vrouwen in de overgang bij te staan op een natuurlijke wijze. Promensil Extra sterk helpt vrouwen aan de start van de overgang wanneer de verschijnselen het heftigst zijn. Tijdens de overgang ondersteunt Promensil Original met 40 mg isoflavonen uit rode klaver. Ervaar je een opvlieger dan zorgt Promensil Cooling Spray voor directe verkoeling.  Promensil Post Menopauze is speciaal ontwikkeld om te gebruiken na de overgang en bevat naast 40 mg isoflavonen ook calcium (500 mg), vitamine D3 (12,5 mcg) en helpt hart en bloedvaten gezond te houden na de overgang. Promensil is verkrijgbaar bij de diverse gezondheidswinkels zoals Holland & Barrett en Gezond & Wel en gespecialiseerde drogisterijen zoals DIO en DA Drogisten en vanaf nu  bij Etos. Daarnaast is Promensil  online verkrijgbaar bij webwinkels zoals Bol.com, Gezondheid aan Huis en Drogisterij.nl.

Promensil verkooppunten