Wil jij binnenkort ook voor de camera staan van topfotograaf Maaike van Haaster?

Je hebt vast wel zin om wat gezelligs te gaan doen met je beste vriendin. Dat komt dan goed uit want op 13 april is de PROMENSIL FOTOSHOOT*.

Een unieke fotoshoot voor 2 vriendinnen met topfotograaf Maaike Haaster, die bekend staat om haar talent voor de mooiste portretten. Ze heeft menig topsporter, politicus, bekend acteur en muzikant voor haar lens gehad. Zie ook haar Instagrampagina ->. Maar dat is niet alles, jullie worden ook door een topvisagist prachtig opgemaakt en tot in de puntjes gestyled. Unieke foto’s om voor altijd te koesteren!

Worden jij en je vriendin uitgekozen voor deze unieke fotoshoot, dan ontvang je nog informatie over hoe deze dag eruit komt te zien (locatie, tijdstip, etc) en welke coronaregels er gehandhaafd moeten worden. Mocht een van jullie klachten hebben passende bij coronaverschijnselen, dan kan deze shoot helaas niet voor jullie doorgaan.

*De winnaar wordt op maandag 29 maart bekend gemaakt en ontvangt hiervoor een persoonlijk bericht. De uiteindelijke foto’s zullen wij delen op onze Social Media kanalen en uiteraard is het belangrijk dat jij en je vriendin beschikbaar zijn op 13 april.