Geluk met rode klaver

Wanneer je in de overgang bent, ben je zeker niet de enige. De overgang duurt vaak meerdere jaren en de overgangsverschijnselen zoals opvliegers en stemmingswisselingen zijn nou niet heel sexy. Het hoort er allemaal bij en daarom is het belangrijk om jouw overgang zo aangenaam en comfortabel mogelijk maken. Ontdek net als vele anderen het geluk van de rode klaver.

In de overgang zijn je hormonen in je lichaam een nieuw evenwicht aan het zoeken, doordat het natuurlijke hormoon oestrogeen afneemt. Dit proces kan zo’n zeven tot tien jaar duren. Deze periode gaat vaak gepaard met welbekende overgangsverschijnselen zoals opvliegers, nachtelijk zweten en stemmingswisselingen. Niet heel sexy, maar laten we zeggen dat dit bij het leven van de vrouw in de overgang hoort.

Heb jij geluk met deze rode klavertjes?

De wisselingen in je hormoonhuishouding zorgen dus voor de bekende overgangsverschijnselen. Om het afgenomen oestrogeen aan te vullen kun je kiezen voor een voedingssupplement met rode klaver. Dat bekende paarse bloemetje bij het klavertje vier, rode klaver, is een zeer belangrijke bron van vier verschillende soorten isoflavonen. Rode klaver helpt bij opvliegers, stemmingswisselingen en nachtelijk transpireren.

Isofla-watteh?

Isoflavonen zijn de plantaardige proteïnen (eiwitten), die een vergelijkbare werkingen hebben met ons vrouwelijke hormoon oestrogeen. Voedingssupplementen met isoflavonen worden daarom veel gebruikt voor vrouwen in de overgang. Rode klaver bevat van nature vier verschillende isoflavonen, soja bijvoorbeeld bevat er ‘slechts’ twee.

Heb jij al kennis gemaakt met Promensil?

Heb jij te maken met opvliegers, nachtelijk zweten of stemmingswisselingen, probeer dan met Promensil Original jouw overgangsverschijnselen te verlichten. Promensil Original is een natuurlijk voedingssupplement op basis van rode klaver (waarvan 40mg isoflavonen). Mochten je overgangsverschijnselen erg heftig zijn, dan kan het zijn dat Promensil Extra Sterk (met 80mg isoflavonen) beter bij je past. Laat je hierin adviseren door een overgangsconsulent.

De kwaliteit van Promensil is wetenschappelijk onderzocht en het is een gepatenteerde en gestandaardiseerde formule. Iedere tablet bevat natuurlijke isoflavonen van een constante kwaliteit.

Directe verlichting nodig bij opvliegers?

Kies dan als aanvulling voor de Promensil Cooling Spray. Een handige spray om mee te nemen, maar ook ideaal voor op je nachtkastje of in je handtas. De spray haalt direct de hitte uit je huid en biedt je directe verkoeling. Het is daarmee de ultieme oplossing voor opvliegers of nachtelijk zweten.

In balans

Je in de war geschopte hormoonhuishouden weer in balans krijgen, lukt wellicht niet alleen met een voedingssupplement. Ook een uitgebalanceerd eetpatroon waarbij alle essentiële voedingstoffen in het lichaam worden opgenomen is belangrijk. Een supplement dient daarom niet ter vervanging van een gevarieerd voedingsschema.