Promensil heeft een nieuwe verpakking

Je vertrouwde Promensil producten zitten voortaan in een nieuwe verpakking. Er verandert niets aan de werking van het product die jij gewend bent. De inhoud blijft zoals je het kent. De verpakkingen hebben alleen een kleine update gekregen.

Wat is er veranderd?

Promensil Extra Sterk heet vanaf heden Promensil Sterk. Ook is het aantal mg dat gecommuniceerd wordt op de voorkant van de verpakkingen aangepast. Deze aanpassing komt niet door een verandering aan de samenstelling maar dit verwijst naar een ander ingrediënt dan eerder. Voorheen stond hier het aantal milligram rode isoflavonen vermeld, bij de nieuwe verpakkingen is dit aangepast naar het aantal milligram rode klaver.

Dit betekent een wijziging van 40mg naar 100mg op de verpakking van de Promensil Original tabletten (30 st en 90 st), bij Promensil Sterk is dit een wijziging van 80mg naar 200mg en bij Promensil Post Menopauze is dit een wijziging van 40mg naar 100mg.

Contact

Mocht je nog verdere vragen hebben na aanleiding van de nieuwe verpakkingen, stuur dan een mail naar info@tsproducts.nl.